• Nosaltres
  • Producte
  • Col·leccions
  • Filosofia
  • Contacte
N
P
C
F
C
 

Qui som?
què fem?

El marxandatge és una extraordinària oportunitat per completar l’estratègia de comunicació dels museus i de generar una nova font d’ingressos. La botiga és una part molt important del museu, projecte la seva imatge, la seva línia de disseny, el seu tarannà a l’exterior, a tots els racons del planeta on arriben els seus productes.

L’art s’inspira en l’art. Nosaltres portem l’art del museu a la seva botiga.

Amb una llarga experiència en marxandatge museístic, ART-TIC produeix, distribueix i també importa productes destinats a les botigues de museus, monuments, llocs d’interès turístic i arqueològics, fundacions culturals i exposicions temporals. Creativitat i experiència al servei de l’art i del patrimoni cultural.

ART m Habilitat, destresa a fer certes coses adquirida amb l'estudi, l'experiència, l'abnegació.

TIC m PAT/PSIC Mania. Acte coordinat, discontinu, repetit, sobtat, ràpid i de caràcter clònic, estereotipat, que interessa un grup de músculs que entren en acció simultàniament.

ART-TIC = Mania incontrolable per l’art. Vivim l’art amb passió.
 

Producte
personalitzable.

Us oferim un ampli ventall de productes adaptables per satisfer les vostres necessitats i també som capaços de crear objectes específics en exclusiva pels clients més exigents. Qualsevol article es pot personalitzar amb elements proporcionats pel client, o de pròpia creació.

Merchandising cultural
 
Merchandising cultural

Col·leccions
permanents.

Disposem de vàries col·leccions amb obres d'artistes contemporanis. Les més àmplies són les dedicades a Picasso i Miró. Els articles estan en estoc, no hi ha comanda mínima i el lliurament es immediat. Drets d'autor inclosos en el preu.

Descarrega el pdf per veure tots els articles
 
 

Compromís
de qualitat i
responsabilitat social.

Recerca i
investigació.

Aconsellem les millors propostes, no perquè siguin fàcils i ràpides sinó perquè cerquem una solució per cada client, que millori la seva imatge i els seus resultats.
No ens limitem senzillament a aplicar imatges a uns suport predeterminats, a vegades només caldrà un detall, uns traços, uns colors per transferir la personalitat de l'obra a qualsevol objecte. En altres ocasions cal descobrir el seu origen o bé el seu destí per ajudar a comprendre íntegrament el seu valor i originalitat dins l'història de l'art.

Desitgem que el marxandatge sigui, a més d'un record d'una visita, un objecte didàctic que ajudi a redescobrir i fixar en la memòria els detalls particulars i l'essència de la visita.

Projecte de recerca i investigació geomètrica dels alicatats de l'Alhambra.

Els nostres amics
Agraïm a tots els nostres col·laboradors, dissenyadors i a tots els nostres clients. En especial a:
Catedral de Granada
Catedral de Toledo
Consorcio de Mérida
Cortes de Aragón
Fundació Gala-Salvador Dalí
Laietana de llibreteria
Musée Toulouse-Lautrec
Museo Guggenheim Bilbao
Museo Art Nouveau y Art Decó casa Lis
Museo del Prado
Museo Thyssen
Museos de Andalucia
Palacios y Museos
Palais des Papes
Parroquia Santo Tomé
Successió Miró
Successió Picasso
Universidad de Salamanca

ART-TIC museum S.L.
C/Llull, 80 local 2
08005 Barcelona, Espanya
-
+34 93 17 83 578
+34 607 755 213
-
info@art-tic-museum.com